deneme bonusu

Kuşadası ve İzmir'de deprem şoku! 17 Ekim 2016

Bugün sabah saatlerinde Ege Denizi açıklarında meydana gelen deprem İzmir’de paniğe neden oldu. AFAD, saat 04.30’da meydana gelen depremin şiddetinin 4.7 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

Kuşadası ve İzmir'de deprem şoku! 17 Ekim 2016
Ege Denizi‘nde 4.7 şiddetinde meydana gelen deprem, halk arasında panik yarattı. 17 Ekim 2016 Saat: 04.30 sıralarında Yunanistan’da bugün yaşanan İzmir'deki deprem Ege Bölgesi’nde de farklı noktalarda hissedildi. Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Ege Denizi’nde 4.7 şiddetinde meydana gelen deprem Türkiye’nin bir çok ilinde kendini hissettirdi. Ege Bölgesi‘nin çoğunluğunda hissedilen 4,7 şiddetindeki deprem bölge halkında paniğe sebep oldu.
 
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, Ulusal Deprem izleme Merkezi’nden edinilen bilgilere göre, saat 04.30’da meydana gelen ve merkez üssü Kuşadası Körfezi olduğu açıklanan deprem meydana geldi. 8.3 kilometre derinlikte oluşan depremin aletsel büyüklüğünün 4.7 olarak ölçüldüğü açıklandı. Meydana gelen depremin geniş bir alanda hissedildi de ifade edildi. İzmir‘de hissedilen deprem paniğe sebep olurken, Sosyal medyada da deprem hakkında binlerce paylaşım yapan kullanıcılar, yaşadığı deprem korkusunu dile getirdi.
izmirde deprem mi oldu izmir depremin şiddeti kuşadasında deprem
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başakşehirli Gençler Bütef’e Yoğun İlgi Gösterdi 29 Nisan 16.39
Başakşehirli Gençler Bütef’e Yoğun İlgi Gösterdi 29 Nisan 16.39
Arslan Halı Yıkama: İstanbul'un Tercihi!
Arslan Halı Yıkama: İstanbul'un Tercihi!