Başakşehirli Gençler Bütef’e Yoğun İlgi Gösterdi 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Başakşehirli Gençler Bütef’e Yoğun İlgi Gösterdi 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Başakşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Başakşehir Üniversiteler Tanıtım ve Eğitim Fuarı, bu yıl dokuzuncu kez kapılarını açtı.

BAŞAKŞEHİR - 2024-05-18 15:08:02

Fuar, Başakşehir Kent Meydanı’nda gerçekleşti ve üniversite adayları yoğun ilgi gösterdi. Açılışını Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun yaptığı fuar, gençlerin hayallerine kavuşması için önemli bir platform oldu.

Başkan Kartoğlu, fuarın amacını şu sözlerle ifade etti: “Birbirinden saygın üniversitelerimizi ağırladığımız fuarımızı ‘Geleceğe Yolculuk Bu Fuarda’ sloganıyla düzenliyoruz. Bizim bir sloganımız daha var ve Başakşehir gençliği o sloganı çok iyi biliyor: ‘İşimiz gençlik, gücümüz gençlik.’ Her şey gençlerimiz için, tüm gayretimiz de gençlerimizin hayallerine kavuşması içindir. Onlar için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz.”

Başakşehirli gençlere olan güvenini dile getiren Başkan Kartoğlu, “İmkan verildiğinde gençlerimizin her türlü zorluğun üstesinden geleceğini ve hayallerinin peşinde koşar adım gideceklerini adımız gibi biliyoruz. BÜTEF ile gençlerimize üniversite yolculuklarında destek oluyoruz. İki gün sürecek fuarımızda üniversiteler hakkında bilgi sahibi olmalarına fırsat sunuyoruz. Başakşehirli gençlerimiz de bu imkânı her yıl en iyi şekilde değerlendiriyor.” dedi.

https://sacekimisamsun.com.tr/samsun-sac-ekimi

https://sacekimisamsun.com.tr/hizmetlerimiz/sakal-ekimi

https://sacekimisamsun.com.tr/hizmetlerimiz/kas-ekimi

https://sacekimisamsun.com.tr/bafra-sac-ekimi

https://sacekimisamsun.com.tr/en-iyi-sac-ekimi-merkezi-nasil-secilir.html

https://www.facebook.com/sacekimisamsun/

 

Advert
DİĞER HABERLER

Nöbetçi eczaneler