Başakşehir Çocuk Maratonunda 4.500 Minik Sporcu Yarıştı

Başakşehir Çocuk Maratonunda 4.500 Minik Sporcu Yarıştı

Başakşehir Belediyesi, Avrupa Yakası'nın en büyük çocuk maratonuna dördüncü defa ev sahipliği yaptı. Katılan 4,500 çocuk, içlerinden geldiği gibi eğlendi; bu da renkli ve neşeli sahnelerin ortaya çıkmasına neden oldu.

BAŞAKŞEHİR - 2023-10-18 19:07:44

Bu yıl Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Başakşehir Çocuk Maratonu'na 4,500 çocuk katıldı. Spor kültürünün gelişmesini amaçlayan bu organizasyonda çocuklar bir arada, el ele koştu. Özel çocukların da katıldığı yarışma, renkli görüntülere sahne oldu.

"Hoş geldin şampiyon"

Maratonda 7 yaş ve altı yaş grupları, anne ve babalarıyla birlikte 300 metre koşusuna katıldı. 8-13 yaş grupları ise bireysel olarak 900 metre uzunluğundaki parkurda ter döktü. Koşuya katılan her çocuk, finiş çizgisinde "hoş geldin şampiyon" denilerek karşılandı. Çocuk maratonunda eğlence hiç eksik olmadı.

Tüm çocuklara madalya verildi

Yarışmalara katılan her çocuğa, bitiş çizgisinde madalya ve sertifika verildi. Ayrıca tüm katılımcılara Başakşehir Belediyesi'nin stantlarında pamuk şeker, patlamış mısır ve meyve ikramı yapıldı; çeşitli hediyeler verildi. Etkinlikte eğlenceli sahne programları da düzenlendi. Alanda kurulan sahnede sihirbaz, jonglör ve Başakgiller gösteri yaptı.

Advert
DİĞER HABERLER

Nöbetçi eczaneler