Twitter'ın Son Fake Bükücüsü Ruling, O Garsona Kol Kanat Gerdi

Twitter'ın Son Fake Bükücüsü Ruling, O Garsona Kol Kanat Gerdi

İnternette ortamında fake (sahte) profil olayı yıllardır hepimizin alışkın olduğu bir durum fakat bazıları öyle bir fake atıyor ki insan derin düşüncelere dalıyor.

GÜNCEL - 2019-12-19 23:24:08

Twitter'daki Ruling isimli kullanıcı da kendini fake hesapları ifşalamaya adamış gibi görünüyor. Toplumsalsal birçok olaya duyarsız kalmayarak tepki gösteren Twitter kullanıcısı Ruling, bu sefer de mama sandalyesine yanlışlıkla çarpıp düzeltirken bebeğin ailesi tarafından öldüresiye dövülen garsona kol kanat gerdi.

Yaşanan olayın ardından serbest bırakılan magandaya yönelik "garson çocuk eğer bu tweeti görür bize ulaşırsa tek kuruş almadan en güçlü avukatlarla yanında olacağız" şeklinde paylaşımda bulunan Ruling'in paylaşımına birçok hukukçuda sessiz kalmadı.

İşte O paylaşım

 

Garson mama sandalyesine yanlışlıkla çarpıp düzeltirken bebeğin ailesi tarafından öldüresiye dövülüyor olaydan sonra da magandalar serbest bırakılıyor garson çocuk eğer bu tweeti görür bize ulaşırsa tek kuruş almadan en güçlü avukatlarla yanında olacağız pic.twitter.com/kbuQfY7XVg

— RULING (@atavrattroll) December 19, 2019
Advert
DİĞER HABERLER

Nöbetçi eczaneler