Selanikliler, Başkan Kurt ile devam dedi...

Selanikliler, Başkan Kurt ile devam dedi...

Kayabaşı Selanikliler Derneği 9. Olağan kongresinde tek liste ile yeniden seçime giren Başkan Cavit Kurt, tekrar başkan seçildi.

KAYABAŞI - 2018-07-01 01:29:50

Kayabaşı Selanikliler Derneği 9. Olağan kongresinde tek liste ile seçime giren Başkan Cavit Kurt, tekrar başkan seçildi. Yaklaşık 9 yıl önce genel merkezi İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda kurulan ve kısa adı KASELDER olan Kayabaşı Selanikliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Yaşatma Derneği 9. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile seçime giren eski Başkan Cavit Kurt, delegelerin bütün oylarını alarak tekrar başkan seçildi. Genel kurulda bir konuşma yapan başkan Kurt, "beni ve ekibimi bu göreve yeniden layık gören tüm köylülerime yürekten teşekkür ederim. Allah bu birliğimizi daim kılsın" dedi.

KASELDER Başakşehir Kayabaşı Selanikliler Derneği lokalinde gerçekleştirilen 9. Olağan kongre büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Kongreye Kayabaşı Mahalle Muhtarı Doğan Azat, KASELDER üyeleri ve çok sayıda vadandaş katıldı. Toplantı, açılış yoklama, divan başkanlığının seçimi, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması, dernek yönetim kurulu başkanının konuşması ve faaliyet raporunun okunması, ibrası, denetleme kurulunun raporunun okunması, dernek organlarının asil ve yedek üyelerinin seçimi, dilek, temenni ve karşılıklı istişarelerin ardından genel kurul sona erdi.

DİĞER HABERLER

Nöbetçi eczaneler