deneme bonusu

Sultangazi Halı Yıkama Fabrikası 0 212 475 15 25

Sultangazi Halı Yıkama fabrikası, şok halı yıkama fiyatları ile Cebeci, Küçükköy, 500 Evler ve Gaziosmanpaşa'da halı yıkama.

Sultangazi Halı Yıkama Fabrikası 0 212 475 15 25

Sultangazi Halı Yıkama İle Halılarınızda İlk Günkü Canlılık!

Sultangazi Halı Yıkama, Sultangazi'de profesyonel halı yıkama hizmetleri ile İstanbul Sultangazi halı yıkama ihtiyaçlarında yaz mevsimine özel fiyatları ile Sultangazi, Cebeci ve Gaziosmanpaşa'da halı temizleme hizmeti sunuyor. 

Sultangazi Halı Yıkama fabrikaları arasından en iyi firma olarak gösterilen Sultangazi halı yıkama, gelişmiş yeni nesil teknoloji ve tam donanımlı halı yıkama tesisi ile Sultangazi’de halı yıkama ihtiyaçlarınızda haftanın yedi gün yirmi dört saati hizmetinizdedir. Sultangazi halı yıkama 0 212 475 15 25 / 0 532 561 96 43

Sultangazi Halı Yıkama Fabrikası Organik Ürün Özellikleri:

  • Antialerjiktir ve Antibakteriyeldir.
  • Yoğun köpüklüdür
  • Yoğun köpük özelliği ile kirleri çok daha kolay çıkarır
  • Halılarda Kalıntı bırakmaz
  • Halının Renklerine Canlılık Katar
  • Evinizin Mis Gibi Kokmasını Sağlar

10 yıla yakın süredir Sultangazi Halı Yıkama firması olarak, Sultangazi'nin tüm mahallelerinde halı yıkama hizmetlerini kaliteli bir şekilde sunan Sultangazi halı yıkama, Gaziosmanpaşa halı yıkama şubesi ile artık Gaziosmanpaşalı ev hanımlarının da yaşamlarını kolaylaştıracak. Gaziosmanpaşa Halı Yıkama; tesisinde çalışan uzman personeli, halı yıkama esnasında kullandığı malzeme ve makine parkuru ile Sultangazili müşterilerine her zaman sağlıklı ve hijyenik ortamlarda yaşamak için en iyi temizlik hizmetini sunmayı hedefliyor.

Sultangazi Halı Yıkama Fabrikasını Tanıyın

2009 yılında faaliyete geçen Sultangazi Halı Yıkama, bu zamana kadar temizlikle ilgili kalite ve işçilikten ödün vermeden hizmetlerine devam etmektedir. Sultangazi Halı Yıkama firmasının başlıca hedefleri; Sultangazi’de maksimum düzeyde müşteri memnuniyetidir. Sultangazi Halı Yıkama, İstanbul’un birçok bölgesinde başta halı yıkama olmak üzere, koltuk yıkama, yatak yıkama ve stor perde yıkama gibi temizlik ihtiyaçlarında en iyi işçilik ve birinci sınıf malzeme ile müşterilerinden her zaman tam not almaktadır.

Sultangazi Halı Yıkama Servis Bölgeleri:

  • 50.Yıl Mahallesi Halı Yıkama
  • 75. Yıl Mahallesi Halı Yıkama
  • Cebeci Mahallesi Halı Yıkama
  • Cumhuriyet Mahallesi Halı Yıkama
  • Esentepe Mahallesi Halı Yıkama
  • Eski Habipler Mahallesi Halı Yıkama
  • Gazi Mahallesi Halı Yıkama
  • Habipler Mahallesi Halı Yıkama
  • İsmetpaşa Mahallesi Halı Yıkama
  • Malkoçoğlu Mahallesi Halı Yıkama
  • Sultançiftliği Mahallesi Halı Yıkama
  • Uğur Mumcu Mahallesi Halı Yıkama
  • Yayla Mahallesi Halı Yıkama
  • Yunus Emre Mahallesi Halı Yıkama
  • Zübeyde Hanım Mahallesi Halı Yıkama

Sultangazi Halı Yıkama İle Sultangazi’de Ekonomik Fiyat!

Sultangazi Halı Yıkama fabrikasından Sultangazi sakinlerine özel halı yıkama fiyatları ile şok yaz kampanyası başlamıştır! Halı yıkama ihtiyacınızda rakipsiz fiyat ve kaliteli hizmet için Sultangazi halı yıkama müşteri hizmetleri telefon numaraları şu şekildedir: 0 212 475 15 25 / 0 532 561 96 43

Ayrıca Sultangazi Halı Yıkama firmamızı sosyal medyada da takip edebilirsiniz.

Sultangazi Halı Yıkama fabrikaları içerisinde Sultangazi'de en iyi ve en ucuz halı temizliğini vadeden Sultangazi Halı Yıkama firmamız; %100 memnuniyet garantili halı yıkama hizmeti vermektedir.

Sultangazi Halı Yıkama şirketinin 0 212 475 15 25 ve  0 532 561 96 43 numaralarından Sultangazi Halı Yıkama fabrikasına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Sultangazi Halı Yıkama fabrikası müşteri hizmetleri sizden gelecek taleplere en kısa sürede yanıt verecektir.

Sultangazi Halı Yıkama Fabrikasında Uzman Personellerle Hızlı Temizlik

Modern halı yıkama ekipmanlarına sahip tesiste çalışan personeller, halı yıkama teknolojilerinin en son trendlerine hakimdir. Sultangazi Halı Yıkama fabrikasında yer alan özel kurutma odaları ve açık-kapalı yıkama üniteleri ile dört mevsimde ve her türlü hava koşulurlarında üstün nitelikte yıkama sağlıyor. Halıların tüm yıkama ve kurutma işlemleri özel ortamlarda gerçekleşmekte olup yıkama süresinden sonra halı teslim süresi maksimum 4 gündür.

Ücretsiz Servis Hizmeti İle Sultangazi Halı Yıkama Ayrıcalığını Hissedin

Sultangazi Halı Yıkama fabrikasında Sultangazi ilçesinin tüm mahalleleri için halı teslim alma ve teslim etme hizmeti için özel servis araçları bulunmaktadır. Sultangazi Halı Yıkama fabrikası servis çalışanları halılarınızı sizin verdiğiniz gün ve tarihte adresinizden ücretsiz olarak almakta ve aynı şekilde teslim etmektedir.

Yüksek teknoloji ürünü donanımlar

Sultangazi Halı Yıkama fabrikası; Türkiye'de üretilen son model ve bilgisayarlı halı yıkama sistemlerine sahiptir. Sultangazi Halı Yıkama fabrikasındaki bu denli gelişmiş halı yıkama makineleri sadece yıkama işlemini kolaylaştırmak için değil, aynı zamanda kötü sonuçlara neden olmayan, gerçek ve derinlemesine bir halı temizliğini elde etme imkanı vermektedir.

Sultangazi Halı Yıkama Hizmetinde En Uygun fiyat

Sultangazi Halı Yıkama ve diğer temizlik hizmetleri size Sultangazi'de en uygun ve rakipsiz fiyatlarla sunuluyor. Halı yıkama fiyatları, yıkanacak halının boyutuna (metrekare) oranına göre değişiklik göstermektedir.

Hızlı yıkama

Halının yıkanması ve kurutulmasıyla ilgili işlem 12 saatten fazla sürmemektedir. Yıkama sonrası Sultangazi Halı Yıkama fabrikası içinde yer alan özel kurutma odasında bir gün bekleyen halınız, sizin de müsait olmanız durumunda ertesi gün teslim edilmektedir.

Sultangazi Halı Yıkama'dan, Cebeci ve Sultangazi'de %100 Memnuniyet Garantili Temizlik

Sultangazi Halı Yıkama, %100 müşteri memnuniyeti ile hizmet sunan tek firmadır. Sultangazi Halı Yıkama firmasından almış olduğunuz hizmeti çok az bir ihtimal de olsa beğenmemeniz durumunda aynı halı yıkama hizmeti ücretsiz olarak tekrarlanıyor. Sultangazi Halı Yıkama olarak, halı temizliği dışında zebra-stor perde, evde koltuk yıkama, battaniye ve yorgan yıkama gibi hizmetleri de Sultangazi Halı Yıkama ayrıcalığı ile sunuluyor.

Neden Sultangazi Halı Yıkama Fabrikasını Seçmelisiniz?

Ev ya da iş yerinde birçok insan halıların konforunu ve sıcaklığını ortamdaki başka hiçbir eşyaya değişmez. Halılar aynı zamanda mekânlardaki dekoratif öğelerin başında gelmektedir. Aynı zamanda ortamlara da çok fazla değer katmaktadır. Böylesine önem arz eden eşyaların çabuk eskimesini hiç kimse istemez. Hele ki yıkama esnasında yanlış yapılacak bir işlemle halının tamamen kullanılamaz hale gelmezi de ayrı bir risk taşımaktadır. Halı yıkama işe son derece dikkat isteyen ve önemli bir iştir. Halıların profesyonel ortamlarda, uzman kişilerce ve uygun ürünler seçilerek yıkanması gereklidir. Bu yüzden Sultangazi Halı Yıkama size %100 memnun kalacağınız bir yıkama hizmeti sunuyor.

Sultangazi Halı Yıkama

Sultangazi'de öncü ve yenilikçi hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Sultangazi Halı Yıkama, faaliyete geçtiği günden bu yana Sultangazi ve Gaziosmanpaşa'da halı yıkama hizmeti sunmaktadır.

İstanbul Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve mahallelerindeki ev hanımlarının halı yıkama ihtiyaçlarında ilk tercihi olan Sultangazi Halı Yıkama, halı yıkama dışında koltuk yıkama, stor perde yıkama ve yorgan-battaniye yıkama hizmetlerini de Sultangazi Halı Yıkama firmaları arasında en ucuz fiyatları ile sunmaktadır.

Halı Yıkamanın Önemi ve Sağlık

Yaşamlarımızı sürdürebilmemiz için her şeyden önce sağlıklı olmamız gerekmektedir. Sağlık, yıllardır Tıp Bilimcilerince araştırılan ve özellikle mikrop konusunda fazlasıyla hassasiyet gösterilen bir alandır. Mikrobun fazla olduğu mekanlarda, genellikle hastalıklarda kol kezmektedir. Bu mikroplardan ve tabiki yerli yersiz hastalıklardan korunmanın en önemli şartı; temizliktir. Temizlik; sağlığımıza zararlı olabilecek her türlü pas, toz, kir vb. gibi ortamlardan korunmak için yapılacak uygulamalar olarak tanımlanabilir. Temizlik için alınan önlemlerinin tümüne hijyen denilmektedir ve bu gerçekten de hayatımızda önemli bir yere sahiptir.

Ev ya da iş yerlerin her kesiminde çok fazla miktarda kir yani mikrop bulunması kaçınılmazdır. Dışarıdan gelen toz, eve girdiğinizde üzerine yapışmiş olan ve haliyle bulunduğunuz yere yayılan kir; bir süre sonra sizin hastalanmanıza neden olur. Özellikle kilim, yolluk ya da halılarınızda oluşan kir ve lekelerin haddi hesabı yok desek çok da fazla abartmış olmayız. Çocuklu ailelerde, kapıdan dönüp ayakkabıyla unuttuğu eşyaları vs. alma durumları yaygındır ki bu da özellikle halıların fazlasıyla kirlenmesine neden olmaktadır. Birçok evin halıları koyu renkte veya desende olduğu içinde bu kirleri görme şansınız oldukça azalmaktadır. İşte bu gibi durumlarda devreye; Sultangazi Halı Yıkama fabrikası gibi işinin ehli, sizleri asla yanıltmayan ve son derece profesyonel ekipler girmektedir.

Sultangazi Halı Yıkama fabrikası yetkilisi, "sık halı yıkatmama aslında bizim çokça rastladığımız bir durumdur. Çoğu ailenin yılda 1 defa halılarını bizim gibi profesyonel ekiplere gönderiyor olmamaları, ev halkının sağlığı açısından da bir takım tehlikeler oluşturmaktadır. Evin en kirli, en hastalığa davetiye çıkaran eşyaların başında halılar gelmektedir. Halıları, Sultangazi Halı Yıkama fabrikası gibi profesyonel halı yıkama yapan firmalara en az 3 ayda bir göndermeli ve o profesyonel ve antibakteriyel halı temizliğinin yapılmasını sağlamalısınız. Aksi takdirde yaşayacağınız birçok rahatsızlığın acısını gene siz çekeceksiniz, bunu lütfen aklınızdan çıkartmayın." şeklinde konuştu.

Profesyonel Temizliğin Adresi Sultangazi Halı Yıkama

Halı, kilim ya da yollukların üzerinden çıkan 1 gr. halı tozunda ortalama olarak; İkiyüzellibin mikroorganizma ve yüz milyona yakın mikrop bulunmaktadır. Fakat Sultangazi Halı Yıkama fabrikasında son sistem halı yıkama makineleri ve biyolojik ürünler kullanılarak yıkanan ve dezenfekte edilen halılarınız bu mikroplardan tamamıyla uzaklaştırılır.

Hijyen kurallarına uygun yıkanmayan halı, kilim ve yolluklar ne yazık ki bakteri ve mikroplardan arınmaz. Evde ya da işyerindeki halılar sürekli üzerinde ve derininde toz, kir ve akarları biriktirir. Yüzeysel temizlikte yok edilmesi mümkün olmayan bakteriler alerjik özellikli mikroorganizmalar, mayt ve akarlar halılarda yuvalanıp, hızla ürer. Halınız; imalatında kullanılan malzemeleri dikkate alınarak özel koşullarda, doğru tekniklerle ve uzman personel tarafından dezenfekte edilerek yıkanmadığı sürece derinliğine temizlenip, mikroplardan arınmaz. Ayrıca anti-bakteriyel bir yıkama gerçekleşmediğinden dolayı da birçok hastalığa ve alerjiye sebebiyet verir.

İmalatında kullanılan malzemenin dayanma gücüne uygun olan yıkama programı ve yanlış temizlik ürünleri kullanılarak yıkanan halılar zarar görür ve onarımı mümkün olmayan sonuçlara maruz kalır. Sultangazi Halı Yıkama fabrikası güvencesi ile firmada; Ladik halısı, Isparta halısı, Hereke halısı, Bünyan halısı ve el dokuma halıları gibi dünyaca ünlü ipek halıları ve makina halıları uzman personel tarafından %100 memnuniyet garantisi ile yıkanmaktadır.

Sultangazi Halı Yıkama Temizlik Aşamaları

SİPARİŞSultangazi Halı Yıkama müşteri hizmetlerini aradığınızda çağrı merkezimizce halı yıkama talebiniz kayda alınır ve adresiniz servis personelimize mesaj olarak iletilir.

TESLİM ALMA: Halılarınız Sultangazi Halı Yıkama servis elemanları tarafından makbuz karşılığı teslim alınır ve iki nüshadan oluşan teslimat fişi doldurulur, teslimat fişinin bir nüshası size teslim edilir.

AYIRMASultangazi Halı Yıkama fabrikasına gelen halılar farklı tekniklerle yıkanacağı için cinslerine ve kirlilik derecelerine göre ayrılır.

TOZ ALMA: Kilim, yolluk ve halılarınız Sultangazi Halı Yıkama firması için özel olarak tasarlanmış makinede hem dövülüp hem de yüksek devirde fırçalanıp halı rulo olurken aynı zamanda da vakumlanır ve üzerinde ve derinindeki toz ve yabancı maddelerinden arındırılır. Sultangazi bölgesinde bu makineden yalnızca Sultangazi Halı Yıkama fabrikasında bulunmaktadır.

YIKAMA: Makine girişinde ıslanan halı bant üzerinde ilerler, fırçalama ünitesinin altına gelen halı üzerine fırçalama üniteleri temas ederek yüksek devirde fırçalar. Bu fırçalama ünitelerine tamamen bitkisel ürünlerden elde edilen deterjan ve leke sökücüler ölçülü ve belirli aralıklarla anında bilgisayar kontrolü ilave edilir. Halı yıkama makinesinde halıların kirli suyunu diğer bir halıya karıştırmadan yıkama özelliği bulunmaktadır. Halınıza bir başka halının kirli suyu karışmaz. Sultangazi Halı Yıkama fabrikasındaki makine parkuru son sistem tam otomatik halı yıkama makineleri ile donatılmıştır.

DURULAMASultangazi Halı Yıkama fabrikasındaki son sistem bilgisayarlı halı yıkama makinelerinde durulama iki aşamada yapılmaktadır. Yüksek devirli fırçalama ve bölümünün altından yavaş şekilde ilerleyen kilim, yolluk ve halı bant üzerinden geçmeye devam ederek ikinci sıra fırçalama üniteleri altında duru su ile fırçalanır bu fırçalama halı üzerindeki deterjan yoğunluğu azaltılır.

Fırçalama makinesinin üniteleri altından geçerek yüksek devirde fırçalanan halı geniş bir merdane altından geçer bu geçiş anında sıkılan halı üzerindeki deterjan merdanenin diğer tarafında kalır. Halı ikinci yani yıkamanın son aşamalarından olan durulama aşaması için durulama jetleri altından geçer ve bu jetlerde basınçlı su ile durulama işlemi sona erer. Bu teknikle en iyi ve en kaliteli durulama elde edilir.

Sultangazi Halı Yıkama haricinde bu teknikle durulama yapan bir başka halı yıkama fabrikası bulunmamaktadır. Bilgisayar kontrollü makine ağzından çıkan halıların son kalite kontrolü yapılır, eğer tam temizlenmemiş olan halılar aynı şekilde yeniden yıkama işlemine tabi tutulur.

SIKMA: yıkama sonrası temizlik ve leke için kalite kontrolden geçen yolluk, kilim ve halılar rulo şeklinde sarılmış halde makineden çıkar ve yüksek devirli sıkma makinesine verilir. Sıkma makinesi yüksek devirde döndüğünde makine içinde açılan halı kazanın iç yüzeyine sarılarak kazanla birlikte döner. Makinenedeki merkezkaç kuvveti ile üzerinde hapsettiği suyu atılan halı %95 oranda kurumuş olarak makineden alınır. Yüksek ışık altında kontrol tezgahına açılan halılar, yıkama ve leke kontrolüne tabi tutulur. (Bir takım lekeler yalnızca halı kuruduğunda ortaya çıkar. O nedenle sıkma sonrası yeniden kalite kontrol uygulanır.) Kontrolü geçemeyen halılar yeniden yıkama bölümüne aktarılır.

KURUTMASultangazi Halı Yıkama fabrikasında halılar özel kurutma alanında kurutulur. Bilindiği gibi bazı bakteriler yalnızca güneş ışığında yok olmaktadır. Bu yüzden halıların güneş ışığında kurutulma zorunluluğu bulunmaktadır. Sultangazi Halı Yıkama fabrikasında oluşturulan özel halı kurutma alanının üzeri güneş ışığını geçiren malzeme ile kaplanmıştır. Bu yüzden kilim, yolluk ve halılarınız hem kapalı ortam güvencesiyle toz topraktan uzak hem de doğal olarak güneş ışığı alarak kurutulur.

Sultangazi Halı Yıkama Fabrikasından Görüntüler

Halınız Sultangazi Halı Yıkama Fabrikasına Emanet

Sultangazi Halı Yıkama fabrikasında asla rastlayamayacağınız birçok kavram bulunmaktadır. Bunların en önemli örnekleri ise şu şekildedir: son yıllarda İstanbul'da halı yıkama işi yaptığını iddia eden bir takım halı yıkamacıların, halıları toz topraktan korumak adına tamamen kapalı alanlarda kuruttukları, bazılarının ise güneş ışığı alabilmek adına kaldırım üzerinde asfalt veya yol kenarında ya da zeminine mıcır dökülmüş oto yıkama dükkanlarında duvar ya da bahçe çitleri üzerine gelişi güzel bir şekilde atılarak kurutma yaptıkları görülüyor. Tüm bu kurutma uygulamaları sağlıksız olup, halınıza da zarar vermektedir.

SÜPÜRMESultangazi Halı Yıkama tesisindeki özel kurutma odasından alınan halılar yıkama esnasında üzerinde oluşan tüyü alınmak üzere özel olarak tasarlanmış makinede fırçalanarak süpürülür ve vakumlanarak üzerindeki tozdan arındırılır. Bu aşamada yolluk, kilim ve halıların son kalite kontrolleri gerçekleşir, kusurlu ya da lekeli görülen halılar tekrar yıkamaya gönderilir. Sultangazi bölgesinde bu süpürme makinesine sahip bir Sultangazi Halı Yıkama fabrikası bulunmamaktadır.

PAKETLEME: süpürülen halılara parfüm sıkılarak paketleme işlemi uygulanır. Paketlemesi tamamlanan halıların teslimatı için size telefon edilerek onayınız alındıktan sonra Sultangazi Halı Yıkama ücretsiz servisi ile halınız teslim edilir. Sultangazi Halı Yıkama çağrı merkezi telefon numaraları: 0 212 475 15 25 -  0 532 561 96 43

Sultangazi Halı Yıkama Fiyatları Sultangazi Koltuk Yıkama Sultangazi Halı Yıkama Fabrikası Sultangazi Koltuk Yıkama Fiyatları Sultangazi Halı Yıkama Fabrikaları Cebeci Halı Yıkama Gaziosmanpaşa halı yıkama fabrikası
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başakşehirli Gençler Bütef’e Yoğun İlgi Gösterdi 28 Mart Perşembe 2024
Başakşehirli Gençler Bütef’e Yoğun İlgi Gösterdi 28 Mart Perşembe 2024
Arslan Halı Yıkama: İstanbul'un Tercihi!
Arslan Halı Yıkama: İstanbul'un Tercihi!