deneme bonusu

İstanbul Kahvaltı Mekanları 2021

İstanbul kahvaltı mekanları 2021 Anadolu yakası ve Avrupa yakası en iyi, en güzel serpme kahvaltı mekanları ve kahvaltı yerleri.

İstanbul Kahvaltı Mekanları 2021

İstanbul Kahvaltı Mekanları 2021

İstanbul kahvaltı mekanları 2021 Anadolu yakası ve Avrupa yakasında yer alan en iyi ve en güzel serpme kahvaltı mekanlarını sizin için bir bir ziyaret ettik ve kaleme aldık.

İstanbul kahvaltı mekanları 2021 değerlendirmemizde Anadolu ve Avrupa yakasından oluşan yedi tepeli İstanbul'un en iyi kahvaltı mekanları ve kahvaltıcılarını tek tek dolaşarak sizin için inceledik. Hafta sonu ya da hafta içi İstanbul'da kahvaltı yapılacak yerler konusunda plan yapıyorsanız, İstanbul kahvaltı mekanları 2021 incelememizi tüm detayları ile aktardığımız bu bilgiler tam da size göre...

İstanbul Kahvaltı Mekanları 2021

Her ne kadar hafta içi fırsat bulamasak da, bin bir çeşitle ve özenle hazırladığımız kahvaltımızı yapmak için hafta sonunu iple çekeriz. Tabi sadece evde değil dışarıda kahvaltı yapmakta bir o kadar hoştur. İster evde ister dışarıda olsun kahvaltılarda aradığımız şey aslında o kalabalık masalarda saatlerce süren kahvaltı keyifleridir. Kahvaltı masaları sayesinde, günlerce hatta aylarca görmediğiniz sevdiklerinize kavuşur muhabbetinizi pekiştirirsiniz. Kahvaltılar bir nevi, insanın ruhuna iyi gelir diyebiliriz. Kahvaltıyı geçiştirmelik bir öğün olarak değil de altın öğün olarak görenlere, dışarıda eşsiz bir kahvaltı yapma fırsatını sunmak için Anadolu ve Avrupa yakasının tanındık ve sevilen İstanbul kahvaltı mekanları 2021 ve kahvaltıcılarını birer birer dolaşıp sizler için öneri ve fırsat niteliğinde araştırdık.

İstanbul'da Sabah Kahvaltısı Yapılacak Mekanlar

İstanbul kahvaltı mekanları 2021 incelememizde İstanbul’un en iyi kahvaltı mekanlarını Anadolu ve Avrupa yakası olarak konsepte ayırdık. Sizler evinize yakın olanı tercih etmekte zorlanmayacaksınız. Sizler için araştırıp İstanbul’da bulunduğu konuma göre kategorize ettiğimiz mekanlarda hepsi birbirinden farklı, bol çeşitli, yöresel lezzetlere yer veren ve uygun fiyatlı mekanlardır.

İstanbul kahvaltı mekanları

Anadolu yakasından derlediğimiz İstanbul kahvaltı mekanları 2021 listesi şu şekilde:

Kadıköy’de ya da yakınlarında oturanlar için popüler kahvaltı mekanlarını ayağınıza getirdik. İşte o muazzam kahvaltı mekanları; Pazar Gastrogaleri, Crazy Flakes, Küff, Patis, Yer, Munchies, Naan Bakeshop.

Nostaljik takılmak isteyenler, Çengelköy Tarihi Çınaraltı Çay Bahçesi’ni mutlaka denemelisiniz. Anadolu yakasının çehresi en az değişime uğrayan semtlerinden biri olan, mahalle ve esnaf kültürü hala var olan bu semtte, simitinizi, böreğinizi, abartmıyoruz hatta kahvaltılıklarınızı bile alıp çay bahçesinden sadece çay söyleyerek dilediğiniz kadar kahvaltı yapabileceğiniz bir yerden bahsediyoruz.

İstanbul serpme kahvaltı mekanları

Beykoz'da Orman Havasında Kahvaltı Keyfi

Hem Beykoz’un göbeğinde hem de Beykoz ormanlarında hafta sonunun tadını doyasıya çıkarmak istiyorsanız işte sizlere kaçırılmaz fırsat! Güzelce Fener, Yoros Cafe, Mihrabat Korusu ve Kulindağ Dağ Evi. Özellikle Kulindağ Dağ Evi’ndeki beyaz peynir, kaşar peynir, lor peyniri, yeşil ve siyah zeytin, domates, salatalık ve üç çeşit salata, bal ve reçel çeşitleri, haşlanmış yumurta, mısır gevreği, haşhaşlı çörek, otlu pideleri denemenizi tavsiye ederiz.

Sahanda Nefis Bir Yumurtaya Ne Dersiniz?

Kahvaltılarınızı taçlandıracak bakır sahanda yumurta yemeyi kesinlikle unutmayın. Hem kalabalıktan uzak hem de manzarası güzel olsun dediğiniz bir mekan arıyorsanız işte size Beykoz’da Yoros Cafe. Bu cafe, tam da aradığınız şekilde bir kafa dinleme yeri olarak kullanabileceğiniz kaçış noktalarından biri. Ahım şahım kahvaltısı olmasa da olur, yeter ki temiz hava alayım diyenler için Beykoz’a kadar yol tepmeye değer. Bu kadarı bana yetmez deyip İstanbul kahvaltı mekanları 2021 içinde biçilmiş bir kaftan bir yer arıyorsanız işte size Mihribat Korusu. Sınırsız çay eşliğinde doyasıya bir serpme kahvaltı yapmak istiyorum diyenlerin vazgeçilmez mekanı olmaya aday bir mekan.

İstanbul'da manzaralı kahvaltı mekanları

Kahvaltıda krep yemeden olmaz diyenler için Suadiye’deki The Crepe Escape’ı denemelisiniz.

Avrupa yakasından araştırıp sunduğumuz İstanbul kahvaltı mekanları 2021 ise şu şekilde:

Onlarca çeşit peynirin yanında en iyi bazlama gider diyorsanız gelin sizleri Nişantaşı’nda Çeşme Bazlama Kahvaltı’ya götürelim. Nişantaşı’nda bir de, fırından yeni çıkmış, kokusu sokağın başına kadar gelen poğaçaların, çöreklerin, böreklerin cennet diyarı olan Grandma’ya uğramadan gitmeyin.

Aslen Vanlı olup İstanbul’da oturan ya da Van’ın yöresel lezzetlerine ilgi duyanlarınız varsa Cihangir’de Van Kahvaltı Evi tam da sizler için.

Beşiktaş Kahvaltı Mekanları

Beşiktaş’ta öyle bir mekan var ki kapandı kapanacak derken sosyal medyadan aldığı destekler sayesinde gündemdeki yerini korumayı başaran Pando, iki asırı aşkın süredir belki de İstanbul kahvaltı mekanları 2021 arasında en eski ve cezbedici kahvaltıcılarından biridir.

Beşiktaş Kuruçeşme’de öyle bir mekan var ki, sizlere hangi özelliğinden bahsedelim bilemedik. Aşşk Cafe’de glutensiz beslenenler için özel menüden tutun da, lor ve reçel ile birlikte yenen dev poğaçasından, hayalinizden kaybolmayacak dekorundan, içeriye köpek kabul etmesine kadar her türlü durum mevcut. Hatta o kadar iddialılar ki, alışılmış lezzetlerin dışına çıkarak zeytinli yumurta bile yapmışlar. Aşşk Cafe’nin bir şubesinin de Nişantaşı’nda olduğunu bilmenizde fayda var.

Klasik kahvaltı sizin olsun, bizi çocukluğumuzun vazgeçilmez lezzetlerinden olan hamur kızartmasına yani pişi yemeye götür diyorsanız işte size Pişi Breakfast & Burger. Tam bir mahalle kahvaltıcısı olduğundan dolayı buraya gelenler daimi müşteri kitlesi, işletme sahibi ve çalışanları ile tam bir aile gibi olmuş vaziyettedir.

Karaköy'de Kahvaltı Yapılacak Mekanları

Sıra beklemeye bile değer dediğiniz yerlerden birisi de hiç şüphesiz Karaköy’de bulunan Namlı Gurme kahvaltı salonudur. Namlı Gurme kahvaltı salonu, “gurme” mantığıyla açılan her türlü yöresel lezzetin satıldığı şarküterici ve kahvaltıcıdır. Gurme şarküteri kültürünün yaşatan nadir mekanlardan biridir.

Birazcıkta olsa pahalı olması mühim değil hayatımda unutamayacağım bir yer olsun yeter bana diyorsanız Bebek’e gelip Divan Brasserie’ye uğramanız yeterli olacaktır. Divan’da denizin içinde bir teknede gidiyormuş hissiyatı veren bu mükemmel mekan sadece kahvaltı için değil her öğün gidilebilecek çok güzel mekanlardan birisidir.

Durmadan koşturan insanlara inat zamanı durdurmuşçasına dinlenmek istiyorsanız, işte size Forno Balat. Lahmacundan pizzaya her şeyi bulabileceğiniz bu mekanda arkadaşlarınızla bolca vakit geçirmeyi denemelisiniz.

Rotanızı Sarıyer’e doğru çevirelim ve tamamen organik ürünlerle hazırlanan menüsüyle sizi sizden alacak mekanlardan biri olan Anzer Sofrası’na doğru ilerleyelim. Karadeniz mutfağından “vazgeçemiyorum” diyenler, tavadan midenize kadar uzanan muhlaması, kavurmalı yumurtası, dünyada eşi benzeri bulunmayan Anzer balı, mısır ekmeği ve daha nice lezzetleri ile Anzer Sofrası başınızı döndürmek için sizler için sizleri bekliyor. Serpme kahvaltısının yanı sıra sınırsız çay eşliğinde boğazın keyfini çıkarmaya bakın. Ayrıca üst katta harika boğaz manzarası eşliğinde menemen ya da paçanga böreği yemek istiyorsanız Rumeli Kale Cafe & Restauranta uğramayı ihmal etmeyin.

Emirgan'da Kahvaltı Keyfi

Emirgan Sütiş’te siz “yeter artık” demedikçe masanıza gelen her türlü kahvaltı çeşiti var ki sofradan doymadan kalkmanıza imkan yok. Bir de sunuma ve şıklığa önem verenler varsa, onlara tavsiyemiz akademiden mezun olan öğrencilerin kendilerini geliştirmek için staj yaptıkları pazartesi günleri kapalı olan MSA’nın Restoranı tam size hitap ediyor.

Yeniköy sahilinde, Boğaz’ın harikulade manzarasına karşı, Kaşıbeyaz Bosphorus görkemli dekoru ile sizlere güler yüzlü hizmet ve eşsiz lezzet sunmak için ziyaretlerinizi bekliyor. Denize sıfır, şirin mi şirin, Avrupa yakasının en nostaljik kahvaltı mekanlarından olan ve Yeniköy’ün en eskilerinden olan adı üstünde Emek Cafe, hafta sonu insan kuyruğu olmadığı bir gün geçirmemiştir daha. İstanbul kahvaltı mekanları 2021 arasında uygun fiyatlı bir klasik menemen yemek istiyorsanız parmaklarınızı yemeye hazır olun.

Ortaköy'de Sabah Kahvaltısı

Ortaköy civarında kahvaltı yapmak isteyenlere tavsiyemiz, klasik kahvaltıdan vazgeçmeyin. Hafta sonları aşırı kalabalık olabilir ve denize bakan masalar erkenden dolabilir. O yüzden oldukça erken gitmenizi tavsiye ederiz.

İstanbul’da şehir hayatında bıktıysanız ve şöyle bir mahalle edasında oturur gibi bir mekan arıyorsanız sizlere Kabataş’ta bulunan Setup Cafe’yi öneririz. Pazar günleri kurduğu açık büfesi ve canlı müziği ile vazgeçilmez İstanbul kahvaltı mekanları 2021 listemizdeki popüler mekanlardan biri olduğu kesin.

Arnavutköy'de Kahvaltı Yapılacak Yerler

Arnavutköy’de 2018’de açılmış olan ve adından da anlaşılacağı üzere, menüsü tamamen yumurtalı konseptlerden oluşan A Bit Of Eggo, kendini organik yumurtalı seçeneklere adamış bir cafedir. Yumurta severlerin gözde mekanıdır. Midemi değil sağlığımı düşünüyorum diyorsanız işte tam da size göre olan Gabfoods Cafe, sahilde yaptığınız yürüyüş sonrası şekersiz ve glutensiz ürünlerle güne sağlıklı başlamanıza yardımcı olmak için var. Hafta içi o kadar çok çalışıyorum ki, kendime kahvaltı ısmarlayarak kendimi şımartmak istiyorum diyorsanız hiç üşenmeyin ve Arnavutköy’de bulunan Any Cafe’ye hemen gidin. Üst katta, ahşaptan kocaman bir masanın şölen havasında donatıldığına şahit olacaksınız.

İstanbul kahvaltı mekanları 2021 araştırması yaparak hafta sonu için açık büfe kahvaltı konusunda sınır tanımayan bir mekan!. işte size Tarabya Big Chefs. Hafta sonları saat 09:00 ile 12:30 arasındaki açık büfe kahvaltı servislerinden faydalanabilirsiniz.

Etiler’de öyle bir mekan var ki, sizi mest edecek. Masa sandalyeden uzakta bacaklarınızı uzatıp bahçede taze sıkılmış meyve suyunuzu yudumlamanız için adeta sizlere bir fırsat sunuyor. Backyard Cafe’ye evcil hayvanınızı bile götürebileceğinizi de hatırlatmayı ihmal etmeyelim.

Beyoğlu Çukurcuma’ya gidiyoruz. Şehrin gürültüsünden uzakta, keyifli ve sakin bir vakit geçirmek istiyorsanız Cuma’nın mekanında yumurtalı seçenekler yemek için hemen yola çıkın.

Sarıyer Kahvaltı Mekanları

Sarıyer’de olup da kendine has dekorasyonu ve uygun fiyatları ile “Meşhur Sarıyer Börekçisi”ni duymayan yoktur. Her gün taze ve lezzetli börek yapmakta üstüne olmayan börekçide, dillere destan kıymalı böreği yemeden İstanbul’da yaşıyoruz demeyin. Sarıyer börekçisini de başka yerde boşuna aramayın çünkü başka şubesi yok.

Türk yemek kültürünün vazgeçilmezidir bol çeşit kahvaltı sofraları. Özellikle çalışan insanların hafta sonu hayallerini süslerken, onları işin ve günün stresinden uzak tutmak için birebirdir. İstanbul kahvaltı mekanları 2021 araştırmamızda saydığımız mekanlar için fazla söze gerek yok. Hepsi de, her çeşit kahvaltıları veya yan kahvaltı seçenekleriyle İstanbulluların favorisi durumunda.

Siz de mekanınızı bu listede görmek istiyorsanız bize hemen ulaşabilirsiniz: info@kayabasimahallesi.com

Kayabaşı Mahallesi'ni Facebook'ta da takip edin!

İstanbul Anadolu Yakası Kahvaltı Mekanları İstanbul En İyi Kahvaltı Mekanları İstanbul Avrupa Yakası Kahvaltı Mekanları En İyi Kahvaltı Mekanları Avrupa Yakası İstanbul Kahvaltı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başakşehirli Gençler Bütef’e Yoğun İlgi Gösterdi
Başakşehirli Gençler Bütef’e Yoğun İlgi Gösterdi
Arslan Halı Yıkama: İstanbul'un Tercihi!
Arslan Halı Yıkama: İstanbul'un Tercihi!