Kayabaşı, 6 Kınalı Kuzusunu Askere Uğurladı

Kayabaşı, 6 Kınalı Kuzusunu Askere Uğurladı

Kayabaşı Mahalle Muhtarı Doğan Azat ve Kayabaşı Selanikliler Derneği Başkanı Cavit Kurt, Vatani görevlerine uğurlanan 6 kınalı kuzu için Kayabaşı Köy Meydanında düzenlenen asker uğurlama gecesine katıldı.

KAYABAŞI - 2016-11-02 12:41:10

   Vatani görevlerini yerine getirmek için yüzlerce kişinin katıldığı asker uğurlamasında duası yapılan gençlerle günün anısına birer hatıra fotoğrafı çektiren Muhtar Doğan Azat; "Sevgili Kayabaşılılar, bu akşam bizim mutlu bir gecemiz. Türk gencinin en büyük ideali asker olup vatanına hizmet etmektir. Bu güzel görevi hepimiz zamanında yaptık. Öncelikle şansınız bahtınız açık olsun arkadaşlar. Allah’ın izniyle sağlıklı gideceksiniz sağlıklı döneceksiniz. Analarınızın babalarınızın dualarını her zaman alacaksınız bu vatana alnınız açık hizmet edeceksiniz. Yolunuz açık olsun Allah sizi her türlü kazadan beladan korusun. Güle oynaya gidin güle oynaya gelin düğünlerinizde de oynayacağız biz sizleri çok seviyoruz. Vatan da sizleri seviyor yolunuz açık olsun" ifadelerini kullandı.
 
Yaklaşık 100 araçlık konvoyun oluştuğu asker uğurlama gecesine Selanikliler Dernek Başkanı ve Kayabaşı Muhtarının yanı sıra çok sayıda mahalle sakini, asker aileleri ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.
 
Duygusal anların yaşandığı gecede, Güner Tutum, Ceyhun Kurt, İbrahim İşer, Can Tek, Recep Mutlu ve Oğuz Mutlu, Vatani görevlerini yerine getirecekleri birliklerine teslim olmak üzere tekbirler ve dualar eşliğinde uğurlandı.
 
RESİMLER İÇİN TIKLAYIN!
DİĞER HABERLER

Nöbetçi eczaneler