Survivor 18 Haziran 2017 kim elendi, kim kazandı?

Survivor 18 Haziran 2017 kim elendi, kim kazandı?

Survivor Kıbrıs finali yaklaşırken, dokunulmazlık oyunları arttı, heyecan yükseldi. Survivor'da dün akşam kim elendi? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MAGAZİN - 2017-06-18 23:09:12

Survivor’da heyecan fırtınası devam ediyor. Büyük finale sayılı günler kala, adada vedalar arka arkaya geliyor. Survivor Kıbrıs finaline kalacak 4 kişinin belli olacağı dokunulmazlık oyuncuları kıyasıya geçiyor. Dün akşam da Adem, Sabriye, İlhan ve Serhat arasında müthiş bir mücadele yaşandı. Peki dokunulmazlık sembolünün sahibi kim oldu? Survivor’da kim elendi? İşte tüm detaylar…

SURVIVOR’DA KİM ELENDİ?
Survivor
’da finale artık sadece 5 gün kaldı. Yarışmacılar büyük ödül için kıyasıya bir mücadele içine girerken eleme ve dokunulmazlık oyunları da müthiş bir kazandı. Dokunulmazlık oyunu sonrası Adem, Sabriye ve Serhat konseye kaldılar. Yapılan sms oylamasının ardından Sabriye Survivor’dan elendi.

SABRİYE’NİN SON SÖZLERİ
Biliyordum hissetmiştim. Serhat büyük bir camianın eski futbolcusu. Adem’de öyle. Hissetmiştim ben kendimin gideceğini. Buraya geldim çok şeyler öğrendim. Çok dersler aldım. Benim için çok zor olacak.

SURVIVOR KIBRIS FİNALİ NE ZAMAN?
Survivor’da büyük final için geri sayım başladı. Kıbrıs’ta yapılacak Survivor finaline artık sadece 5 gün kaldı. Bu akşam bir yarışmacı daha adaya veda edecek ve kalan 4 yarışmacı Kıbrıs finalinde çetin bir mücadele verecek.

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Trabzon’da 1988 yılında dünyaya gelen Sabriye Şengül, başarılı hayatı içinde boks ile 2006 yılında 18 yaşında tanıştı. Boks ile 2006 yılında tanışan yarışmacının, bundan sonraki hayatı değişti. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini tamamladıktan sonra boksa olan ilgisini ve yeteneğini keşfeden Sabriye Şengül, üniversite eğitimi almamıştır. Yarışmada da izleyiciler tarafından görüldüğü gibi genel olarak erkeksi tavırlar sergilemektedir. Sert mizacı ile tanınmış olan Sabriye Şengül, çocukluk yıllarında sürekli erkek arkadaşları ile vakit geçirmesinden dolayı tavırlarının da bu yönde geliştiğini açıklamalarında belirtmiştir.

Lise eğitimi sırasında boks yapmaya antrenörü tarafından teşvik edilmiştir ve bu yolda ilerlemeye başlamıştır. İlk boksa başladığı zamanlarda ablası bu durumu pek sıcak karşılamamıştır ancak Sabriye yılmayarak hayallerinin peşinden koşmuştur. Bir spor salonuna kayıt yaptırıp özel olarak boks eğitimi almıştır. Sabriye Şengül sadece yakın çevresi tarafından değil bazı önemli antrenörler tarafından da fark edilmeye başlanmıştır. Bu doğrultuda da gösterdiği üstün performanslar sayesinde Türkiye Boks Şampiyonu olarak adını yazdırmıştır. Milli formayı giyen Sabriye, Avrupa’da ülkemizi en iyi şekilde temsil etti. 2015 yılından itibaren de boksa profesyonel olarak devam etti. Kickboksta hiçbir mağlubiyeti olmayan Sabriye Şengül, gösterdiği başarı ile de altın kemer almaya hak kazandı. Başarı adımlarını tırmanmakta olan Sabriye, Türkiye tarafından da tanınan fenomen bir isim haline geldi.

Boksta ve Kickboksta 3 tane Türkiye şampiyonluğu bulunan Sabriye Şengül aynı zamanda K1 Dünya Karması Şampiyonluğu’na ve uluslararası boks şampiyonluğuna sahiptir.

İlgili Aramalarsurvivor 18 haziran 2017 survivor kim elendi survivor kim elendi 2017 son dakika survivor son bölüm survivor dokunulmazlık kim kazandı survivor 2017 acunn survivor son bölüm izle 18 haziran survivor kim elendi survivor twitter acunn survivor survivor da kim elendi survivor 18 haziran 2017 kim elendi survivor sabriye 18 haziran survivor izle survivor elenen survivor fragman survivor panorama 18 haziran survivor acunmedya survivor 2017 kim elendi tv8 survivor 19 haziran 2017 survivor dokunulmazlık survivor 18 haziran 2017 izle survivor 2016 survivor 2018 all star kadrosu survivor sabriye elendi survivor en son elenen survivor son bolum izle survivor finali ne zaman survivor en son kim gitti survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı survivor finalistleri survivorda kim elendi 17 haziran survivor izle survivor sms sıralaması survivor berna elendi survivor yeni bölüm fragmanı survivor panorama saat kaçta sabriye survivor fragman acunmedya survivor 19 haziran survivor kim elendi survivor son dokunulmazlık oyununu kim kazandı survivor all star survivor ogeday adem kılıççı survivor ekşi survivor 18 haziran 2017 izle

DİĞER HABERLER

Nöbetçi eczaneler