Diriliş Ertuğrul 86. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı

Diriliş Ertuğrul 86. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı

TRT1'in fenomen yapımlarından Diriliş Ertuğrul dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile seyirciyi ekrana kilitledi. Dizinin bitmesinin ardından ise herkes Diriliş Ertuğrul 86. bölüm fragmanını beklerken bir sürpriz yaşandı. Diriliş Ertuğrul 86. yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Gelecek hafta neler olacağı bir hayli merak edilmeye başladı. Peki Diriliş Ertuğrul 86. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

MAGAZİN - 2017-04-20 15:53:56

Ekranların heyecan dolu dizisi dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin bitmesinin ardından ise herkes Diriliş Ertuğrul 86. bölüm fragmanını beklerken bir sürpriz yaşandı. Diriliş Ertuğrul 86. yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Gelecek hafta neler olacağı bir hayli merak edilmeye başladı. Peki Diriliş Ertuğrul 86. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

TRT 1 ekranlarının heyecanla seyredilen dizisi yeni bölümü ile izleyicinin büyük beğenisini topladı. Ertuğrul, Aliyar ve Alplerinin Karacahisar Kalesi'ne yaptığı baskın geceye damgasını vurdu. Öte yandan dizinin bitmesinin ardından milyonlarca izleyici Diriliş Ertuğrul 86. bölüm fragmanını beklerken sürpriz bir gelişme yaşandı. Sevilen dizi Diriliş Ertuğrul'un 86. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Bunun üzerine ise gelecek hafta yeni bölümün olup olmayacağı tartışmaya neden oldu. Diriliş Ertuğrul 86. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Haftaya yeni bölüm yok mu? İşte ayrıntılar...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 86. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çarşamba günlerinin en çok seyredilen dizisi önceki akşam 85. bölümü ile ekranlara geldi. Bilindiği üzere sevilen dizinin fragmanı her bölüm sonrası anında yayınlanıyordu. Dün akşam 86. bölümün yayınlanmaması tartışmalara sebep oldu. Yeni bölümü merakla bekleyenler gelecek hafta dizinin yayınlanmayacağını düşünmeye başladı. Diriliş Ertuğrul 86. bölümü ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.

SEZON FİNALİ Mİ YAPACAK?
TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da yeni bir döneme girileceği ve tarihi dizinin yeni döneminde başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın senaryonun seyri gereğince yer almayacağı iddia edilmişti.

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve tasarımcısı Tekden Film'in patronu M. Mehmet Bozdağ da konu ile ilgili olarak kişisel sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yayınladı. Bozdağ açıklamasında, Engin Altan Düzyatan'ın sezon sonunda diziden ayrılmayacağını duyurdu.

İşte Bozdağ'ın o açıklaması;

Bu hafta bazı yayın organlarında "Bir Dönem Kapanıyor" "Diriliş Ertuğrul'da Flaş Gelişme" başlıkları adı altında Diriliş Ertuğrul dizimizin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın sezon sonunda diziden ayrılacağına dair asılsız haberler yayınlanmıştır.

Üç sezondur büyük bir hassasiyetle hazırlanan dizimizin senaryosu tarihi akışa uygun şekilde devam etmektedir. Söz konusu haberlerin gerçekle ilgisi bulunmamaktadır. İzleyicinin büyük beğenisi ve sevgisini kazanan Diriliş Ertuğrul heyecan, aksiyon ve sürprizlerle dolu yeni bölümleriyle devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ural ve Vasilius hain planlarına bir yenisini daha eklemiş, Dündar'ı ve Doğan'ı Konya yolu üzerinde tuzağa düşürmüşlerdir. Bu tuzak neticesinde Doğan'ı öldürüp Dündar'ı rehin almışlardır. Bu acı obada büyük yankı uyandırmıştır. Ertuğrul intikam yeminleri ederek alpları ve Aliyar'la birlikte yola çıkmıştır. Önce Nikea'dan gelen birlik basılmış ardından Karacahisar Kalesine farklı kılıkta girilmiştir. Şimdi her tarafını intikam hırsı bürüyen Ertuğrul ve alpları, Karacahisar'da çetin bir cengin ortasındadırlar.

Kalbi ve vücudu yaralı olan Dündar'ı kurtarabilecekler midir? Diğer yandan Vasilius, Helena ile İmparatorun daveti üzerine düğün yapmak için Nikea'ya doğru yola çıkmıştır. Helena yola çıkmadan önce haberi Dumrul'a ulaştırmış, Dumrul da Ertuğrul'a iletmiştir. Ertuğrul, Helena'yı kurtarması için Bamsı'yı görevlendirmiştir. Bu Bamsı için büyük bir fırsattır. Peki Bamsı kendisi için çok mühim olan bu vazifeyi yerine getirebilecek midir?

DİĞER HABERLER

Nöbetçi eczaneler