deneme bonusu

Batuhan Köse serbest bırakıldı!..

FETÖ (Fethullahçı Terör Örgütü)’nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Kars’ta düzenlenen operasyonlarda 536 kişi gözaltına alınırken, aralarında teskeresine iki gün kala gözaltına alınan Kayabaşılı Batuhan Köse’nin de bulunduğu 241 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı. Bugün akşam saatlerinde gelen bilgiye göre yaklaşık 2 aydır gözaltında bulunan Batuhan Köse’nin ifadesinin savcılık tarafından alınmasının ardından serbest bırakıldığı ve Kayabaşı’na gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Batuhan Köse serbest bırakıldı!..
   FETÖ (Fethullahçı Terör Örgütü)’nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Kars’ta düzenlenen operasyonlarda 536 kişi gözaltına alınırken, aralarında askerliğini açvuş olarak Kars'ta yapan ve teskeresine iki gün kala gözaltına alınan Kayabaşılı Batuhan Köse’nin de bulunduğu 241 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı. Bugün akşam saatlerinde gelen bilgiye göre yaklaşık 2 aydır gözaltında bulunan Batuhan Köse'nin ifadesinin savcılık tarafından alınmasının ardından serbest bırakıldığı ve Kayabaşı’na gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi.
 
Edinilen bilgilere göre; Yapılan operasyonlar kapsamında polisin, düzenlediği operasyonlarda bugüne kadar toplam 536 kişi gözaltına alındı. Bunlardan geçtiğimiz günlerde gözaltına alınanlardan 3 Komiser, 3 Komiser Yardımcısı, 9 polis memuru ve 8 sivil vatandaş olmak üzere toplam 23 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı. Aralarında teskeresine 2 gün kala gözaltına alınan Kayabaşılı Batuhan Köse’nin de bulunduğu Kars’ta tutuklu sayısı ise 241’ye çıkmıştı. Akşam saatlerinde gelen ve Kayabaşı sakinleri ile yakınlarını sevindiren habere göre savcılık tarafından ifadesi alınan Batuhan Köse’nin serbest bırakıldığı ve İstanbul’a gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi.
 
Kayabasimahallesi.com
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başakşehirli Gençler Bütef’e Yoğun İlgi Gösterdi 28 Mart Perşembe 2024
Başakşehirli Gençler Bütef’e Yoğun İlgi Gösterdi 28 Mart Perşembe 2024
Arslan Halı Yıkama: İstanbul'un Tercihi!
Arslan Halı Yıkama: İstanbul'un Tercihi!