deneme bonusu

Koray Gıda Tekel Bayii Kayabaşı Kayaşehir

Koray Gıda & Şarküteri Tekel bayii Kayabaşı ve Kayaşehir adres, telefon ve detaylı bilgileri yer alıyor…

Koray Gıda Tekel Bayii Kayabaşı Kayaşehir

Koray Gıda & Şarküteri Tekel bayii Kayabaşı ve Kayaşehir Başakşehir’deki adres, telefon ve detaylı bilgilerine içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

KURU GIDA&BAKLİYAT
Türkiye'nin en kaliteli bakliyat üreticilerinden tedarik ettiğimiz sayısız çeşitte bakliyat ürünlerini sofralarınıza getiriyoruz. Baldo pirinç, bulgur, kuru fasulye ve mercimek çeşitlerini Koray Gıda reyonlarında bulabilirsiniz.

MANAV REYONU


Özenle seçilen meyvelere ve sebzelere Koray Gıda ayrıcalığıyla kolayca ulaşabilirsiniz. Dünyanın her bir noktasında yetişmekte olan ürün çeşitlerinin birçoğunu Koray Gıda reyonlarında bulabilirsiniz. Birbirinden sağlıklı sebze ve meyve çeşitlerinin dilerseniz organik olanlarını da tercih edebilirsiniz. Sebze meyve alışverişinizi taptaze ve en iyi ürünler arasından dilediğinizi seçerek tamamlayabilirsiniz. Alışveriş listenizde yer alan kivi, muz, ahududu, patates, soğan gibi birçok meyve ve sebze türünün en iyisini haftanın her günü dilediğiniz zaman alabilirsiniz.

KAHVALTILIK ÇEŞİTLERİ
Vücudun besin ihtiyacı sabah kahvaltısıyla başlar. Kahvaltıda süt içmek, yumurta yemek, portakal, salatalık ya da domates gibi sebze ya da meyve tüketmek güne dinamik ve sağlıklı başlamak açısından önemlidir. Güne zinde başlama açısından bu denli önemli olan kahvaltı ürünleri çok da uzağınızda değil. Koray Gıda, Kayabaşı ve Kayaşehir şubeleri ile en uygun kahvaltılık ürünlerini en uygun fiyatları ile sofralarınıza getiriyor.

TEKEL ÜRÜNLERİ & ŞARKÜTERİ

Koray Gıda Kayabaşı Tekel market; her çeşit yerli, yabancı, alkollü ya da alkolsüz içecekleri ve çok farklı seçenekte şarküteri ürünleri ile hizmet vermektedir.

Merkez: Kayabaşı Mh. İstiklal Cd. No: 288/A Başakşehir İstanbul
Şube: Kayabaşı Mh. 75. Yıl Cad. 1. Bölge Akik Sitesi No: 4
Kayaşehir - Başakşehir / İstanbul
Kayabaşı Telefon: 0 212 691 12 74
Kayaşehir Telefon: 0 212 777 27 41

Koray Gıda Kayabaşı Koray Gıda Kayaşehir Koray Gıda Başakşehir Koray Agocuk Serdar Agocuk Kayabaşı Tekel bayii Kayaşehir Tekel bayii
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başakşehirli Gençler Bütef’e Yoğun İlgi Gösterdi
Başakşehirli Gençler Bütef’e Yoğun İlgi Gösterdi
Arslan Halı Yıkama: İstanbul'un Tercihi!
Arslan Halı Yıkama: İstanbul'un Tercihi!