Çağatay Ulusoy'un yeni dizisindeki partneri Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinde partner olarak görmek istediği Melisa Aslı Pamuk kimdir? Son günlerde adı sıkça anılan Melisa Aslı Pamuk'un kaç yaşındadır, nerelidir sorularının yanıtı...

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisindeki partneri Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinde partneri olacağı konuşulan Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla ilgi görmeye devam ediyor. Güzel fiziğiyle ön planda olan Melisa Aslı Pamuk kimdir? Kaç yaşındadır, nerelidir? İşte Melisa Aslı Pamuk hakkında merak edilen her şey...

ÇAĞATAY'IN ULUSOY'UN YENİ FAVORİSİ...

Takvim'de yer alan habere göre Çağatay Ulusoy'un partneri olacak isim için arayışlar devam ederken ünlü oyuncunun da bu süreçte devreye girdiği öğrenildi. Yapımcıların Melisa Aslı Pamuk'a teklif götürdüğü iddia edildi. Magazin haberleri gündeminde konuşulanlara göre güzel oyuncunun dizide yer almasına sıcak bakan Ulusoy'un yapımcıya "Benim favorim Melisa Aslı Pamuk" dediği öğrenildi. Osmanlı ve Türk efsanelerinden esinlenen bir kahramanlık hikayesinin anlatılacağı dizi için Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'nun da adı geçiyor.

MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR?

Melisa Aslı Pamuk (d. 14 Nisan 1991, Haarlem) Türk kökenli, Hollanda vatandaşı oyuncu ve model.

Resmi Büyütmek İçin Tıklayın!

Hayatı ve kariyeri

2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve L'Oréal Paris sponsorluğunda FOX TV'de yayınlanan ve finali 3 Haziran 2011'de İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Miss Turkey 2011 tacını bir önceki yılın birincisi Gizem Memiç'ten alan ve aday numarası 10 olan Pamuk, organizasyonun yeni aldığı format değişikliği kararı ile Türkiye'yi 2011 yılının eylül ayında Brezilya'nın São Paulo şehrinde düzenlenecek olan Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)'te temsil etmiştir. Ayrıca kendisi 2009 yılında Best Model of Turkey (Türkiye'nin en iyi mankeni) adlı yarışmada Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını elde etmiştir. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda'da Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimine başlamıştır ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur. 1,76 cm boyunda ve 58 kg olan Pamuk, 85-62-90 vücut ölçülerine sahiptir. Modelliğe on dört yaşında iken başlamıştır.

Pamuk, henüz on üç yaşında iken, 2004 yılında bir "Bos Bros. Film & TV Productions" ve "Interkerkelijke Omroep Nederland (IKON)" ortak yapımı olan, yönetmenliğini Tamara Miranda'nın yaptığı ve Hollanda'da yayınlanan Dat zit wel snor adlı kısa filmde başrolde Hayal adlı karakteri canlandırmıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri almıştır. Türkiye deki oyunculuk kariyeri ise ilk olarak bir gsm reklamında oynamasıyla başlamış.Daha sonra 3. sezonunda olan Yer Gök Aşk adlı diziye diğer başrollerin diziden ayrılması üzerine başrol olarak geçmiştir. Aynı yıl G.D.O. KaraKedi adlı ilk sinema filminde yer almıştır.

Filmografi

Hollanda 2004    Dat zit wel snor    Hayal    Başrol oyuncusu, Sinema filmi
Türkiye 2012    G.D.O. KaraKedi    Elmas    Yardımcı Oyuncu, Sinema filmi
Türkiye 2012-2013    Yer Gök Aşk    Sevda    Başrol Oyuncusu, Kanal: FOX TV , Televizyon dizisi
Türkiye 2014    Kurt Seyit ve Şura    Ayşe    Başrol Oyuncusu, Kanal: Star TV , Televizyon dizisi
Türkiye 2014    Her Sevda Bir Veda    Azade    Başrol Oyuncusu, Kanal: Show TV , Televizyon dizisi
Türkiye 2014-2015    Ulan İstanbul    Zeynep    Konuk Oyuncu, Televizyon dizisi , Kanal D
Türkiye 2015-2017    Kara Sevda    Asu Kozcuoğlu    Televizyon dizisi , Star TV

Ödülleri

Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 2016, Yıldızı Parlayanlar Kara Sevda (dizi)
Ayaklı Gazete Ödülleri, 2017, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Kara Sevda (dizi), Asu Kozcuoğlu Ödülleri

Çağatay Ulusoy Boyu Çağatay Ulusoy Magazin Haberleri Çağatay Ulusoy Dizileri Çağatay Ulusoy İnstagram Melisa Aslı Pamuk Kimdir Aras Bulut İynemli
Bu Habere Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Galeta Unlu Köfte Tarifi Fırında (Oktay Usta)
Galeta Unlu Köfte Tarifi Fırında (Oktay Usta)
Koray Gıda Tekel Bayii Kayabaşı Kayaşehir
Koray Gıda Tekel Bayii Kayabaşı Kayaşehir