deneme bonusu

ABD’den İstanbul İçin Terör Saldırısı Uyarısı! Semt ve Sokak İsmi Bile Verdi (Twitter)

​ABD İstanbul Başkonsolosluğu, Türkiye'deki ABD vatandaşlarını Twitter'dan uyararak, Şişli ve Mecidiyeköy'de terör saldırısı olasılığının mevcut olduğunu duyurdu.

ABD’den İstanbul İçin Terör Saldırısı Uyarısı! Semt ve Sokak İsmi Bile Verdi (Twitter)

ABD İstanbul Başkonsolosluğu, Türkiye'deki ABD vatandaşlarını uyararak, Şişli ve Mecidiyeköy'de terör saldırısı ihtimalinin mevcut olduğunu söyledi.

Twitter üzerinden açıklama yapan ABD Dışişleri Bakanlığı Konsolosluk İşleri Bürosu, İstanbul Başkonsolosluğu'nun İstanbul'daki bazı bölgelerdeki ABD vatandaşlarını olası terör saldırılarına karşı uyardığını duyurdu.

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nun açıklamasında ilk kez, semt isimlerinin yanı sıra sokak ismine de yer verildi. Açıklamaya göre, ABD vatandaşlarının Şişli'deki Ağaoğlu Sokak'tan 'uzak durması' isteniyor.

Söz konusu sokağın Mecidiyeköy'deki Trump Towers iş merkezine yakınlığı, söz konusu güvenlik uyarısının Trump Towers ile ilişkili olup olmadığı konusunda soru işaretlerine neden oldu. Açıklamada olası terör saldırısı hakkında henüz detay verilemeyeceği söyleniyor.

Uyarıda, Türk güvenlik güçlerinin Mecidiyeköy civarında, özellikle de Şişli Ağaoğlu sokak’ta yoğun şekilde güvenlik önlemi almakta olduğu, bu nedenle Amerikan vatandaşlarının da dikkatli olması gerektiği ifade edildi.

ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu’nun Türk güvenlik güçlerinin aldığı önlem dışında olası terör saldırısı konusunda ek bir bilgiye sahip olmadığının da vurgulandığı açıklamada, bölgede ikamet eden Amerikan vatandaşlarına da daha dikkatli olmaları ve önlemlerini arttırmaları uyarısı yapıldı.
Güvenlik uyarısında, Amerikan vatandaşlarına sözkonusu bölgelerde , özellikle de Batılıların, turistlerin ve yabancı çalışanların sık gittiği restorant, ulaşıma ilişkin duraklar ya da alışveriş merkezi gibi mekanlara gitmemeleri, kalabalıklardan uzak durmaları tavsiye edildi.

İŞTE TWİTTER'DAN PAYLAŞILAN O NOT;

 

ABD İstanbul Başkonsolosluğu Amerikan Başkonsolosluğu ABD İstanbul uyarı Twitter terör saldırısı Şişli Mecidiyeköy Mecidiyeköy Şişli
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başakşehirli Gençler Bütef’e Yoğun İlgi Gösterdi
Başakşehirli Gençler Bütef’e Yoğun İlgi Gösterdi
Arslan Halı Yıkama: İstanbul'un Tercihi!
Arslan Halı Yıkama: İstanbul'un Tercihi!