deneme bonusu

Mahmutbeyli Selanikliler iftarda buluştu

Mahmutbey Selanikliler Derneği'nin geleneksel hale getirdiği iftar programı bu sene Mahmutbey İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleşti.

Mahmutbeyli Selanikliler iftarda buluştu

Bağcılar Mahmutbey Selanikliler Derneği'nin geleneksel hale getirdiği iftar programı bu sene Mahmutbey İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleşti. Mahmutbeyli Selanik göçmenleri ve misafirlerin bir araya gelerek sohbet etme imkanı bulduğu iftar programında yaklaşık 1500 kişilik davetli aynı sofrada oruç açtı.

Organizasyonunu Mahmutbey Selanikliler Derneği'nin, sponsorluğunu ise Mekan Yapı'nın üstlendiği iftar programına Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Şirin, Kayabaşı Selanikliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Kurt ve başkan yardımcıları, Rumelili sanatçı kardeşler Orhan ve Kemal, sivil toplum örgütü temsilcileri ve 1500'e yakın davetli katıldı.

GURUR VERİCİ
İftar programı öncesinde konuşma yapan Mahmutbey Selanikliler Dernek Başkanı Fuat Sarp, "Geleneksel hale getirdiğimiz iftarlarımız bir araya gelmemize vesile oluyor. İftar programımıza teşrif ederek bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerle Mahmutbey'de bir arada olmak gerçekten gurur verici. Sizleri burada ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. İftar programımızın sponsoru olan Mekan Yapı'ya da teşekkürlerini ifade ediyorum. Allah hayırlarını kabul buyursun" dedi.

Mahmutbey Selanikliler Derneği Kayabaşı Selanikliler Derneği Mahmutbey Selanikliler Derneği İftar Selanikliler Derneği Selanikliler iftar
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başakşehirli Gençler Bütef’e Yoğun İlgi Gösterdi
Başakşehirli Gençler Bütef’e Yoğun İlgi Gösterdi
Arslan Halı Yıkama: İstanbul'un Tercihi!
Arslan Halı Yıkama: İstanbul'un Tercihi!